Speciaal voor de benefietactie van De Kleine Ambassade, om aandacht te vragen voor de rechten van het kind, in het bijzonder voor het recht op extra bescherming voor kinderen met een beperking, bied ik een verjaardagskalender in A5 formaat te koop aan. Iedere maand een mooie foto van verschillende dieren.

 

                                    De opbrengst komt volledig ten goede van de Stichting HoPE 4 Kate  

Die rechten moeten er onder andere voor zorgen dat kinderen de zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat kwetsbare kinderen worden beschermd. En dat alle kinderen mee kunnen doen in de samenleving. Dus ook kinderen als Kate. Zij is geboren met holoprocensefalie, een afwijking aan de hersenen waardoor ze meervoudig gehandicapt is. Zij helpt de Kleine Ambassade, samen met haar familie, om iedereen te laten zien hoe belangrijk het recht op extra bescherming voor kinderen met een beperking is.

Help jij mee door de verjaardagskalender te kopen? Dit kan via deze link.

Je kan ook contact met mij opnemen via het contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht