NFT

Met de tijd veranderen de mogelijkheden ook in de kunst en fotografie. Naast mijn printshops ben ik mij gaan richten op de NFT (non fungible token) wereld.

Een NFT is een uniek bestand dat staat geslagen op een digitaal kasboek, ook wel blockchain genoemd. Elke NFT staat voor een uniek digitaal artikel of item dat niet vervangbaar  (fungible) is.

Mijn collecties zijn via Foundation (Manifold contract), Opensea en Objkt te verzamelen. 

Hieronder zijn de werken te vinden en er zijn linken naar de collecties, mocht je belangstelling hebben om te verzamelen.

FotoGraaGHanneke Collection on Foundation

De schoonheid gezien door mijn lens. Er is zoveel te zien en te genieten. In de natuur en op straat. In kleur en zwart-wit neem ik je mee in mijn observaties en ik hoop dat je het uitzicht leuk vindt.

De FotoGraaGHanneke Collectie wordt gemaakt met een Manifold contract. Het is een groeiende collectie. Er zijn meerdere edities en 1/1 NFT’s beschikbaar.

Bodemprijs: 0,012 ETH

Lighten up after the dark 1/1 collection on Foundation

Voor de Lighten up after the dark collectie heb ik mijn natuurfoto’s opgelicht, waardoor ze een andere draai krijgen. Ze lichten op vanuit het donker. Een prachtig neoneffect.

Ik heb veel meegemaakt in mijn leven. Toch probeer ik altijd de lichtpuntjes te vinden en te blijven zien door een positieve instelling in het leven te hebben. Hoe donker het ook wordt in het leven, er zijn altijd lichtpuntjes. Dat is het verhaal achter deze collectie. Ik hoop dat elke foto uit de collectie een beetje licht en vreugde geeft.

De Lighten up after the dark-collectie is gemaakt met een Manifold-contract.

Er zijn 8  1/1 artikelen

Wanneer je een 1/1 verzamelt, krijg je de natuurversie gedropt.

Als de collectie uitverkocht is, drop ik een speciale 1/1 aan 1 van de verzamelaars na een loting.

Lighten up after the dark animals collection on Opensea

Voor de Lighten up after the dark animals collectie heb ik de natuurfoto’s opgelicht, waardoor ze een andere twist krijgen. Ze lichten op vanuit het donker. Een prachtig effect. De NFT’s worden gemaakt op basis van mijn Manifold-contract.

Er zijn van ieder 8 edities

Prijs:  0,08ETH

Gecreërd voor Objkt

Op Objkt kun je mijn NFT’s kopen met Tezos.

Er zijn verschillende collecties en ik zal regelmatig nieuw werk posten.

In de Sunset Views collectie plaats ik edities van mijn foto’s waarin je bij zonsondergang prachtige uitzichten op de Nederlandse kust ziet.

In de Happy Flowers collectie zie je Bloemen die je blij kunnen maken met hun prachtige kleuren, structuren, vormen en geuren. Verzamel deze bloemen uit mijn collectie voor jouw geluk. Ze ruiken gewoon niet.

In de Look what I saw through my lens! collectie zijn er landschappen, zeegezichten, stadsgezichten en alles wat ik graag vastleg en wil delen.

FotoGraaGHanneke Editions

De edities in deze collectie zijn gemaakt met een Manifold-contract.

Dit is een collectie met edities van foto’s die ik heb gemaakt in de natuur, waar ik graag vertoef. Landschappen en close-ups. Ik heb mij niet gebonden aan een genre. Voornamelijk in prachtige kleuren. Ook in Zwart-Wit kan de natuur tot zijn recht komen en daarom zal ik dit zeker hier posten om te kunnen verzamelen.

Editions Manifold Gallery

Winter Wonderland 

Winter Wonderland 10 edities  0.05 ETH

From the Heart

From the Heart  Open edities 0.003 ETH