FotoActieGraaG

Een leuke actie!

Foto’s, uit mijn collectie, met vogels zijn deze maand namelijk wel heel voordelig op een canvas van 30x40cm te bestellen. 

Voor maar €32,- per stuk inclusief verzendkosten (binnen Nederland)

Neem contact met mij op als je belangstelling hebt.

Volg je mij al op Facebook? Hier kan je korting verdienen! Er valt soms ook iets te winnen…

Laat je vrienden mij ook volgen op FotoGraaGHanneke en verdien per vriend 5 % korting op je bestelling. De vriend krijgt zelf ook 5 % korting. Lukt het je om 2 van je vrienden mij te laten volgen, dan krijg jij al 10 % korting. De maximale korting is hierbij 25% en de korting is eenmalig te besteden. Hierna kan je wel weer opnieuw sparen. De foto’s zijn te bestellen in formaten tot en met 90×120 cm, als fotoprint (evt. ingelijst), op canvas (evt. met baklijst), op hout, op HD metal, op aluminium en op (rond) forex.  Dit is alleen geldig op foto’s die je via mij zelf bestelt (dus niet via werk aan de muur of picfair)! De maandelijkse fotoactie is hiervan uitgezonderd.